Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Розрада моя і надія – мій рідний Івано-Франківськ»



У відділ краєзнавчої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відкрито тематичну книжкову виставку-подорож, присвячену 357-річчю від дня народження унікального східноєвропейського міста, міста з великим промислово-економічним, науковим, культурним потенціалом, широкими можливостями для розвитку – нашому Івано-Франківську.

     Це дивовижне місто розкинулось у чудовому куточку України, самому серці Галичини – там, де зливаються води двох Бистриць, а на обрії видніються вершини Карпат.
     Місто Івано-Франківськ – це край туризму, мистецтва та гостинних людей.  Саме тут давнина і сьогодення об’єднались в самобутню картину оновлених будівель, майданів та вулиць столиці Прикарпаття. Місто кованих скульптур і фестивалів, світлої життєрадісності і величі споруд по-особливому приваблює.  Воно має унікальну здатність наділяти кожного жителя комфортністю, компактністю та вишуканістю, а гостям дарувати відчуттям затишку і тихого, майже священного захоплення.
    В обласній універсальній науковій  бібліотеці ім. І. Франка є чимало цікавих краєзнавчих видань, які досліджують різні аспекти життєдіяльності обласного центру, розповідають про його визначні пам’ятки, історію та сьогодення.
    До уваги відвідувачів пропонується розгорнута книжкова виставка „Розрада моя і надія – мій рідний Івано-Франківськ”, де представлені книги Володимира Грабовецького, Петра Арсенича, Богдана Гавриліва, Володимира Шпільчака, Михайла Головатого, Мирона Мицана, Івана Бондарева та багатьох інших авторів, а також видання серії „Моє місто”, яке друкує видавництво „Лілея НВ” Василя Іваночка.
    Неповторність і краса Івано-Франківська розкриваються на сторінках барвистих, з якісною поліграфією фотоальбомах Василя Пилип’юка, Анастасії Третяк, Тараса Яковина.
    Завітайте до бібліотеки, прочитайте краєзнавчі видання про наше чудове місто і відкрийте для себе чимало нового, захоплюючого і пізнавального про столицю Прикарпаття! 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка