Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тетяна Білоус: «Миттєвості вічності»



3 квітня 2019 року у Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулось відкриття експозиції живопису «Миттєвості вічності» молодої івано-франківської художниці Тетяни Білоус.

Тетяна Білоус народилася 16 листопада 1987 року в м. Івано-Франківську. У 2010 році закінчила Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, спеціальність «Менеджмент туризму». Під час навчання і після закінчення університету працювала у різних галузях, від аніматора в Туреччині до менеджера інвестиційної діяльності у Торгово-промисловій палаті. Впродовж останніх п'яти років  працює перекладачем у міжнародній компанії. Втім, любов до мистецтва жила в неї з дитинства і завжди шукала вихід.

У 2015 році  почала малювати в студії Любомира Худяка "Мистецька Мансарда". Через різні техніки і засоби художниця виражає емоції, почуття і сприйняття світу.

Роботи  Тетяни Білоус  виставлялись неодноразово персонально, а також художниця  демонструвала свої картини у колективних творчих презентаціях.

Модератором відкриття  виставки  був громадський діяч Анатолій Пастушенко.

На виставці представлена 21 картина, де переважають морські пейзажі Туреччини та Албанії, а також українські квіти, які дуже полюбляє малювати п. Тетяна.

Привітати п. Тетяну прийшли друзі,  колеги художники та шанувальники її творчості. Зі словами вдячності за гарну творчість виступили івано-франківські художники: Орест Заборський,  Любомир Худяк, Анна Овсянкіна. Слова вітання прозвучали від голови місії ОБСЄ в Івано-Франківську Давида Піге.

Запрошуємо до перегляду усіх бажаючих.

Фотографії

Виставка картин Тетяни Білоус «Миттєвості вічності» відкрилася сьогодні в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка. Картини виконані в жанрі пейзаж. (ТРК КАРПАТИ)

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка