Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бути «еко» – це круто



29 березня 2019 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбувся День екологічного лікбезу для студенів-другокурсників Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету (викладачі Ю. С. Ремська та Т. М.Дяків).

У стосунках з природою людство стикається із серйозними проблемами, а наслідки впливу людини на навколишнє середовище досить тривожні та ставлять під загрозу можливість його існування.

Працівники відділу представили майбутнім економістам та спеціалістам садово-паркового господарства 5 короткометражних англомовних еко-фільмів з мережі інтернет, які розкривають тему зміни клімату, глобального потепління та шкоду від використання небезпечних хімічних речовин, зрештою, змінюють погляд на світові проблеми людства.

Студенти також мали змогу скористатися книжковою виставкою з оригінальними виданнями з питань екології та захисту навколишнього середовища, які стануть в нагоді для сприймання і розуміння англомовних текстів, а також обговорення проблем, пов'язаних з довкіллям та його охороною.

Наприкінці зустрічі всі зійшлися на думці, що майбутнє нашої планети залежить від  нас,  ми повинні докорінно змінити своє ставлення до природи та її ресурсів, і кожний з нас має дати відповідь на питання: «Що я можу зробити для захисту нашої планети?».

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка