Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Вивчення англійської через мову кіно



5 березня 2019 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося інтерактивне заняття для студентів 3 курсу Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету «Вивчення англійської через мову кінофільмів».

Завідувач відділу Ольга Войтичук познайомила присутніх з діяльністю обласної книгозбірні та можливостями і пропозиціями, які надаються користувачам для вивчення та удосконалення іншомовних навичок мовлення.

Інноваційні медіа-технології дають змогу викладачам іноземної мови урізноманітнити заняття, використовуючи нові форми навчання. Однією з таких форм навчання, яка поєднує у собі корисне та приємне, є перегляд автентичних кіно-та відеофільмів.

Використання відеоматеріалів на заняттях допомагає формуванню мовної та соціокультурної компетенції, поповненню словникового запасу, сприйняттю англійської на слух, сприяє удосконаленню вимови та підвищує мотивацію до навчання.

Після перегляду фільму студенти візьмуть участь у його обговоренні на заняттях англійської у коледжі, також вони матимуть змогу самостійно переглядати фільми з запропонованих їм корисних інтернет-ресурсів.

Працівники відділу літератури іноземними мовами вдячні викладачу англійської мови Ремській Ю. С. за співпрацю та активну позицію щодо залучення молоді до відвідування бібліотеки.

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка