Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

День фахівця в обласній бібліотеці



1 лютого 2019 року у відділі літератури іноземними мовами ІФОУНБ ім. І. Франка спільно з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти відбувся день фахівця для вчителів англійської мови міста та області.

Перед присутніми з лекцією «Психологічні особливості професійної діяльності педагога в сучасних освітніх умовах» виступила старший викладач, магістр Н. В. Глинянюк.

Головний бібліотекар відділу літератури іноземними мовами Надія Кушнаренко ознайомила слухачів курсів з новими надходженнями: посібниками, газетно-журнальними статтями та Інтернет-ресурсами з питань методики викладання іноземних мов.

Вчителю необхідно працювати на рівні сучасних вимог, збагачуючи та розвиваючи свій професійний рівень, постійно удосконалюючись, використовувати безліч різноманітних джерел для пояснення тієї чи іншої теми, намагатися зробити кожне заняття цікавим та пізнавальним, тому такі традиційні зустрічі, завдяки багаторічній співпраці з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, є необхідними та корисними.

Працівники обласної книгозбірні щиро вдячні методисту ІФОІППО Кондрат Олександрі Іванівні за популяризацію бібліотеки як інформаційно-освітнього центру.

Світлини

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка