Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Велика порадницька гостина в Івано-Франківську



6 грудня 2018 р. в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулася творча зустріч з головним редактором всеукраїнської газети «Порадниця», заслуженим журналістом України, авторкою книжки інтерв’ю «Порадницька гостина. Історії життя та успіху» Тетяною Власюк.

Представила поважну гостю численній аудиторії директор обласної книгозбірні Людмила Бабій. Вона розповіла, що газета виходить з 1994 р. і впродовж багатьох років викликає незмінний інтерес читачів. Це газета для всієї родини, про що свідчать великі тиражі. А перше і друге видання «Порадницька гостина», яке містить інтерв'ю з відомими особистостями України з різних сфер діяльності - мистецтва, літератури, бізнесу, науки, спорту, журналістики, є авторським проектом головного редактора «Порадниці». Історії життя і досягнень кожного з них цікаві, повчальні, цінні для широкої громадськості, адже усі вони є гордістю України.

Також Людмила Василівна щиро подякувала Тетяні Власюк за книги, подаровані користувачам обласної бібліотеки, та власкору газети Михайлу Мазуру за організацію зустрічі.

У своєму виступі пані Тетяна розповіла про свій шлях у журналістику, створення газети, про відомих людей, з якими їй довелося зустрічатися і які вразили її своєю харизмою (кардіохірург Микола Амосов, актриса Ада Роговцева, а ще наші краяни - скрипаль Василь Попадюк, видавець Іван Малкович,  актриса Ірма Вітовська та багато інших).

Відповідаючи на запитання присутніх, зокрема, студентів кафедри журналістики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, колег-журналістів, пересічних читачів газети, бібліотечних працівників вона проінформувала про редакторську політику тижневика «Порадниця», відбір матеріалів, підписну кампанію, конкурси для передплатників, запросила усіх до співпраці.

Гості зустрічі мали можливість подякувати Тетяні Власюк за допомогу газети у вирішенні своїх життєвих проблем: від надважливих - пошук дружини, і до простих корисних порад в облаштуванні житла.

Кожний відвідувач отримав подарунок - кілька примірників газети та тематичні випуски «Бібліотечка «Порадниці».

Усі присутні подякували пані Тетяні за приємне спілкування і за бажанням могли придбати презентоване видання з автографом автора.

Cвітлини

Відео з ОТБ Галичина

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка