Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Виставка-колаж «Незгасима жіноча врода: макіяж і зачіски»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнуто виставку-колаж за сторінками періодичних видань «Незгасима жіноча врода: макіяж і зачіски».

Переходи століття в століття завжди відрізнялися вибухом творчості в жіночій моді. Не став винятком і наш час. Сьогодні вона дуже демократична, тому свобода, романтизм, натуральна елегантність та дбайливість є найбільш актуальними.

На сучасному етапі більшість людей прагнуть кардинально змінити свій імідж. Зараз в ньому важливо все: від усмішки до самих кінчиків нігтів. Враховується простота та легкість у виконанні. На даний час не є проблемою підбір зачіски для клієнтів, різноманітних стрижок, та навіть форми брів, губ, макіяжу. Це все можна зробити за допомогою комп'ютерної графіки.

Саме ця техніка знижує ризик неправильного виконання роботи при обслуговуванні клієнта. Вона дає широкий вибір створення особистого, оригінального іміджу, що сприяє кожному по-іншому подивитися на людське тіло, людський образ і стиль.

Для цього в перукарському мистецтві впроваджуються нові технології, сучасні види послуг, організовуються українські школи перукарів, конкурси, майстер-класи моделювання зачісок і макіяжу та розвитку сучасної моди. Класика та сучасність гармонійно поєднуються в стрижках та укладках волосся, що дозволяє кожній жінці виглядати стильно і з образом вишуканої природності.

Тож запрошуємо до відділу економіко-виробничої літератури, де вас радо зустрінуть фахівці та із задоволенням ознайомлять з представленими на виставці періодичними виданнями.

 

Оновлено 16-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка