Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тематична книжкова виставка «Родюча земля – ефективне господарство»



18 листопада українці відзначатимуть День працівників сільського господарства України. Це свято присвячене всім аграріям нашої держави. З цієї нагоди у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка відкрито тематичну книжкову виставку «Родюча земля – ефективне господарство».

«Уклін тобі, землице, від народу,
Що працю возвеличив у віках,
За скарб святий, найвищу нагороду –
Духмяний хліб на шитих рушниках!»
                               Н. Погребняк
   
    Уже так склалося, що Господь наділив Україну багатими на чорнозем родючими ґрунтами. Споконвіку наш народ зміцнював традиції свого хліборобського роду. Адже агропромисловий комплекс – флагман української економіки, він забезпечує 14% ВВП і близько третини надходжень до державного бюджету. А ще АПК – другий за величиною роботодавець України, тут працюють близько 3 мільйонів чоловік. Завдяки їм наша країна посідає перше місце у світі з виробництва та експорту соняшникової олії, третє — за експортом кукурудзи, п’яте — за експортом пшениці. Сільське господарство – одна з найважливіших галузей економіки країни. Саме від працівників цієї галузі залежить, що ми їстимемо завтра, і як ці продукти вплинуть на наше здоров’я і подальше життя.
    Запрошуємо всіх бажаючих у відділ економіко-виробничої літератури до перегляду виставки «Родюча земля – ефективне господарство», зміст якої поповнить ваші знання новими методами ефективного землекористування та безпечного застосування агрохімікатів у сучасному землеробстві України.
    У день професійного свята фахівці ОУНБ ім. І. Франка вітають аграріїв України і бажають їм прихильної долі, вагомих здобутків, оптимізму і невичерпної енергії!
    Добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

Оновлено 24-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка