Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека –читачам



12 листопада 2018 року працівники відділу загального читального залу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка в рамках бібліотечних рандеву «Бібліотека – простір для душі» провели День інформації в Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника.

Захід організовано для студентів групи ПОДО-зм-12, які навчаються за спеціальністю «Початкова освіта. Дошкільна освіта» ( Педагогічний факультет). Марина Цюпа, бібліотекар відділу загального читального залу, познайомила присутніх з роботою головної книгозбірні області. Майбутні педагоги отримали вичерпну інформацію про правила користування фондами нашої книгозбірні, про систему каталогів і картотек та способи пошуку інформації, дізналися про новітні технології, які впроваджуються у бібліотечні процеси та довідалися про багатогранну діяльність бібліотеки, яка пропонує різноманітні заходи для тих, хто займається науковою роботою, здобуває фах чи прагне розширити світогляд та змістовно провести дозвілля.

На завершення зустрічі студентів запросили стати не тільки активними відвідувачами, але й учасниками наших соціокультурних заходів, а всі бажаючі мали можливість стати читачами бібліотеки.

Староста групи ПОДО-зм-12 Марта Баран від імені всіх присутніх подякувала працівникам бібліотеки за змістовний захід та висловила надію на подальшу тісну співпрацю.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка