Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Творча зустріч з коломийським журналістом Василем Нагірним



05 листопада 2018 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася творча зустріч з журналістом, краєзнавцем, літератором Василем Нагірним з Коломиї.

Василь Нагірний - знаний на Прикарпатті журналіст, краєзнавець, літератор, режисер багатьох документальних фільмів, які відзначенні на всеукраїнському рівні дипломами і призами кінофестивалів. Він - член Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України, Національних спілок журналістів та краєзнавців, автор і ведучий циклу історичних програм у телерадіомовній компанії «Нове телебачення краю» (НТК) м. Коломия. Довгий час Василь Нагірний співпрацював з періодичними виданнями краю, далі поєднував працю в газетах з науково-дослідницькою діяльністю у Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини і Покуття ім. Йосафата Кобринського.

 Зустріч розпочала директор бібліотеки Людмила Бабій, яка розповіла про творчий шлях журналіста, його досягнення на ниві кінематографії, літератури та краєзнавства, а також представила книжкову виставку видань, організовану обласною бібліотекою.

Василь Нагірний розповів про програми, які він веде на коломийському телебаченні, про нелегку працю на ниві документалістики, про фільми, які вийшли за його сценарієм.

Присутні мали змогу переглянути два документальні фільми про Івано-Франківськ та село Криворівня Верховинського району.

Для гостей зустрічі журналіст подарував свої книжки з автографом.

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка