Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Конференція для вчителів англійської мови



17 жовтня 2018 року гостями відділу літератури іноземними мовами ІФОУНБ ім. І. Франка стали викладачі англійської мови нашої області. Вчителі взяли участь у конференції з обміну досвідом на тему «Сучасний урок» у рамках курсів вчителів англійської мови, що проводить обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

     Викладачі обмінялись досвідом з використання інформаційно-комп’ютерних технологій та ігрової діяльності на уроці іноземної мови. Мова йшла про тести, вікторини, кросворди, фонетичні вправи, шаблони для говоріння, пісні англійською мовою.
     Бібліотекарі відділу ознайомили педагогів з новими надходженнями літератури в галузі методики викладання іноземних мов, позакласної роботи, а також з періодичними виданнями в цій галузі. Вчителі дізнались про нестандартні уроки англійської мови, про види проектної діяльності на уроці, ознайомились з досвідом своїх колег, який представлений у періодичних виданнях. Викладачі також ознайомились з фондом літератури англійською мовою, яку можна запропонувати учням на позакласне читання і для самостійного опрацювання в бібліотеці.
     Сподіваємось, що наш відділ допоможе педагогам в їхній підготовці до уроків, а школярам – займатися самоосвітою, використовуючи книжкові надходження.
     Ми вдячні методисту лабораторії суспільно-філологічних дисциплін ІППОВ Косенко Юлії Володимирівні за багаторічну і плідну співпрацю з відділом літератури іноземними мовами обласної бібліотеки.
     
Cвітлини

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка