Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Акція „Крок до милосердя” 6-й сезон (проект „Естафета добра і любові” продовжується)



У відділі абонементу пройшла тижнева благодійна акція „Крок до милосердя”, яка відбувається щорічно в рамках соціального проекту „Естафета добра і любові” на підтримку людей літнього віку.

З 1 по 7 жовтня, на відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, працівники відділу абонементу Оксана Качорак, Ольга Черепович, Олександра Мосорко, Надія Кожак організували низку заходів: презентували книжкову виставку-пошану та викладку літературних новинок; відвідали вдома читачів, котрі за станом здоров'я самі не можуть приходити за книгами; телефонували тим користувачам, які довгий час не приходять до бібліотеки - вітали їх та запрошували до книгозбірні.

Уже традиційно розігрувалася святкова лотерея „Сюрприз у книжці". Всі, хто завітав до бібліотеки в ці дні, стали учасниками розіграшу - а це біля 100 читачів літнього віку. Головний приз - річну підписку на журнал виграла читачка з багаторічним стажем Василець Надія Іванівна. Вона уподобала на запропонованій виставці-пошані збірку поезій нашої краянки Лесі Геник «Від душі до душі», яка й приховувала приємний сюрприз.

А ще частували наших статечних відвідувачів солодощами, фруктами.  

В один із сонячних осінніх днів, напередодні акційного тижня, було організовано та проведено свято для підопічних Територіального центру соціального обслуговування. Вірші, пісні, музика  зробили цей захід теплим і задушевним. Зустріч відбулася завдяки тісній співпраці працівників відділів абонементу, літератури з мистецтва ОУНБ ім. І. Франка та установи, яка є другою домівкою для старших людей - Івано-Франківським Територіальним центром соціального обслуговування.

Отож, загальними зусиллями ми можемо і повинні робити все, щоб життя людей старшого віку було якіснішим, різноманітнішим, повноціннішим та таким, що приносить задоволення. Саме це і має на меті акція „Крок до милосердя".

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка