Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

З музикою та книгою по житті



1 жовтня 2018 року в Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери відбувся захід присвячений Міжнародному дню музики та Всеукраїнському дню бібліотек, до якого у рамках співпраці долучилися працівники відділів абонементу та літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Немає такої людини на Землі, яка би не любила читати чи слухати музику... І не важливі стилі, головне, що їх об'єднують варіації на тему... Тому зовсім не дивно, що люди святкують День музики та День бібліотек.

Дмитро Шостакович говорив: «Музика відкриває людині нові світи і виконує благородну місію об'єднання людей»,  а Олександр Довженко зазначав: «Кімната без книг - все одно, що людина без душі».

Модератором заходу на відзначення Міжнародного дня музики та Всеукраїнського дня бібліотек був працівник  Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери Юрій Дегтярьов. Разом з театральним колективом «Соломія», керівником якого він є,  підготували  міні-концерт. Окрасою заходу також стали і виступи вихованців першої Вокальної Школи Ірини Батюк «Star Team». 

Для присутніх на заході завідувачка відділу  абонементу Оксана Качорак  та  головний бібліотекар відділу літератури з мистецтва Марія Дем'янів підготували презентацію про обласну наукову бібліотеку ім.. І Франка. Розвіюючи міфи про стереотип бібліотеки, як «закладу зі старими стелажами  з запиленими книгами, які ніхто не бере, тому що ніхто туди не ходить», презентували бібліотеку як живий організм, який розвивається і відповідає вимогам часу, де працюють доброзичливі, мудрі, сучасні бібліотекарі з новим нестандартним мисленням. 

Увазі учасникам було запропоновано літературно - гумористичний аукціон, де розігрувалися читацькі квитки головної книгозбірні області, книжкові закладки, музичні диски.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка