Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Галіцийська літературна осінь: презентація поетичних книжок



29 вересня 2018 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка в рамках літературного фестивалю XXVI Міжнародна Галіцийська літературна осінь відбулась презентація поетичних книжок Казімежа Бурната та Світлани Бреславської.

   Модератором зустрічі виступив голова обласної організації Національної спілки письменників України Євген Баран, який розповів про ідею створення фестивалю, який щороку розширює свою географію та історію польсько-українських літературних зв’язків, результатом якої стали презентовані збірки поезій Казімежа Бурната у перекладі Світлани Бреславської та поетичних творів Світлани Бреславської у перекладах Казімежа Бурната.
   Гості заходу мали змогу насолодитись авторськими читаннями поезій та їх перекладами українською та польською мовами. Перед присутніми з привітальним словом виступили письменники Степан Процюк, Марія Вайно, Ольга Деркачова, а також директор Центру польської культури і європейського діалогу Марія Осідач.
   Приємною несподіванкою стала Подяка Департамента культури Івано-Франківської міської ради для Казімежа Бурната за зміцнення українсько-польських літературних зв’язків.
   Наприкінці зустрічі автори презентували для читачів обласної книгозбірні свої видання з автографами.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка