Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Хай буде щасливою осінь життя



26 вересня 2018 р. напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, що традиційно відзначається 1 жовтня, бібліотекарі відділів абонементу та літератури з мистецтва ОУНБ ім. І. Франка в рамках соціального благодійного проекту «Естафета добра і любові» організували і провели літературно-музичне свято для підопічних Івано-Франківського Територіального центру соціального обслуговування.

   Територіальний центр соціального обслуговування гостинно приймав працівників бібліотеки, які з року в рік вітають людей  літнього віку з їхнім святом. В дарунок вони підготували літературно-музичну композицію «Куди Ви квапитесь, літа?». 
   На святкову атмосферу налаштувала усіх присутніх завідувачка відділу абонементу Оксана Качорак, яка презентувала літературну частину зустрічі, а саме: ознайомила з книжковою виставку «Осіннє золото невтомної любові» та поділилася своїми улюбленими  віршами відомих та менш відомих поетів, таких як Ліна Костенко, Віталій Іващенко, Світлана Скруха, Анна Космач, Лідія Савка. Співзвучна порі року за вікном і тій мудрості, котра приходить з роками, вся поетична лірика в цей святковий день звучала по особливому і торкнулася душі кожного. Влучні поетичні рядки, які висвітлюють справжні, непідробні почуття не можуть не подобатись.
   Родзинкою цьогорічного свята став конкурс «Караоке золотої осені». Учасники виконували відомі українські пісні: «Червона рута» Володимира Івасюка, «Несе Галя воду» та «Ніч яка місячна».  Бібліотекарі Надія Кожак та Юлія Кузьмін, котрі були водночас і ведучими, і членами журі, визначили трьох переможців та вручили їм призи. Але солодощі отримали всі.
   Свій власний вірш-привітання зачитала Чабан Надія, підопічна ТЦСО. На завершення Надія Кожак  разом з поважними слухачами виконала пісню «Це мій рідний край» на слова поета-пісняра Вадима Крищенка.
   Це свято принесло радість та щасливі посмішки нашим старшим друзям, приємно було і нам, працівникам бібліотеки: їм – від усвідомлення, що їх шанують, до них прислухаються, нам – від розуміння, що не марні наші задуми, зусилля, праця.
   «Кожний рік – це дар Божий,
   Кожний рік – це сприятливий час,
   даний нам Богом щоб творити добро»
   Тож слідуймо цим словам, якими митрополит Андрей Шептицький поділився з нами. І тоді життя усіх нас стане світлішим, багатшим, наповненим змісту.
                              Матеріал підготувала завідувачка відділу абонементу Оксана Качорак

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка