Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Бібліотека – платформа для самореалізації, РR для громади» обласний ярмарок бібліосервісу



З ініціативи ОУНБ ім. І. Франка з 5 березня до 1 вересня 2018 р. проходив обласний ярмарок бібліосервісу «Бібліотека – платформа для самореалізації, РR для громади», метою якого було представити досвід бібліотек області у наданні бібліотечних послуг з орієнтацією як на конкретних мешканців, так і на громаду в цілому, щоб всі мали можливість досягати своїх цілей – самореалізовуватися.

     Працівники бібліотек намагалися розширити перелік існуючих та впроваджували сучасні дистанційні та мобільні форми обслуговування користувачів; створювали сприятливе комфортне бібліотечно-інформаційне середовище для творчого розвитку обдарованих краян.
    Ярмарок сприяв підвищенню професійної та творчої майстерності бібліотечного персоналу.
    Надіслані мультимедійні презентації присвячені діяльності бібліотек з вирішення потреб мешканців громад Івано-Франківщини і сприяли реалізації творчих здібностей юного покоління, наданні допомоги обдарованій молоді і талановитим односельчанам чи містянам; відображенні життя громади на власних веб-сайтах, блогах, соцмережах. На важливі заходи та презентації залучались журналісти місцевих ЗМІ.
    Наявні мультимедії свідчать, що бібліотеки є місцем зустрічей, комунікації, взаємодії, особистого та колективного розвитку, центром культурного та соціального розмаїття. Запроваджені послуги, щоб задовольнити потреби різних категорій жителів. Звернуто увагу на безробітних, яким необхідна інформація про наявні вакансії; молодь, якій потрібно місце для зустрічей; дітей, які потребують додаткових програм поглиблення знань, отриманих у школі та людей поважного віку, які мають бажання читати книги, періодичні видання, котрі не можуть купувати через фінансову неспроможність та ін.
    Ярмарок бібліосервісу проводився для працівників бібліотек ЦБС та об’єднаних територіальних громад.
    В ярмарку взяли участь 12 ЦБС, а саме: Богородчанська, Верховинська, Городенківська, Івано-Франківська, Калуська міська та районна, Надвірнянська, Рогатинська, Рожнятівська, Снятинська, Тисменицька та Яремчанська ЦБС та Печеніжинська публічна бібліотека Печеніжинської селищної ради ОТГ.
    Щиро вдячні всім бібліотекам, які взяли участь у ярмарку і бажаємо їм подальших творчих успіхів.

Презентації:

Богородчанська ЦБС 

Верховинська ЦБС

Городенківська ЦБС

Івано-Франківська ЦБС

Калуська ЦБС

Калуська міська ЦБС

Надвірнянська ЦБС

Печеніжинська ОТГ

Рогатинська ЦБС

Рожнятівська ЦБС

Снятинська ЦБС

Тисменицька ЦБС

Яремчанська ЦБС


Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка