Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Без сім'ї і свого роду нема нації, народу



20 вересня 2018 р. в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка в рамках проекту «Без сім’ї і свого роду нема нації, народу» відбулося справжнє родинне свято – гостями книгозбірні стала чудова, творча, креативна сім’я Василюків.

Андрій Василюк є засновником та керівником івано-франківського музичного гурту «Полюс», якому цього року виповнилося 20 років. Дружина п. Зоряна працює вчителем музики в 2-ій музичній школі ім. Барвінського. Син Тарас є надзвичайно харизматичною, творчою людиною. Він активний читач нашої бібліотеки, а ще знайшов себе в акторській справі, задіяний у якості ведучого на багатьох мистецьких та світських заходах, а також працює викладачем в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Їхня мама, бабуся, п. Мирослава Василюк є регентом церковного хору у монастирі в с.Погоня Тисменицького району.

Модератором заходу була головний бібліотекар відділу краєзнавчої літератури Віра Хімейчук.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій, дружній, по-сімейному затишній атмосфері. Гості поділилися з присутніми своїми надзвичайно цікавими життєвими історіями. Андрій Василюк розповів, як розпочинала свою творчу дорогу група «Полюс», п. Зоряна розказала про подробиці зародження їхніх стосунків, які переросли у справжнє велике кохання. Тарас поділився різними історіями зі свого надзвичайно насиченого життя. Отримали присутні багато позитивних емоцій і від спілкування з п. Мирославою, яка пригадала різні життєві ситуації з минулого і нинішнього творчого життя. Вона представила присутнім книгу спогадів про свого чоловіка - відомого співака Антона Василюка.

Під час музичних пауз всі мали можливість насолодитися піснями під гітару у виконанні п. Андрія та Тараса.

Щирі слова на адресу родини пролунали від директора Тисменицької районної бібліотеки Ірини Мельник, завідувачки відділу абонементу цієї ж бібліотеки Оксани Бойчук.

Своїми роздумами і словами вдячності за чудову творчість поділився  давній знайомий родини - Микола Петрович Лесюк, доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри слов'янських мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Привітала родину і подякувала за участь у нашому проекті заступник директора обласної бібліотеки Галина Горбань.

Світлини

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка