Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Даруємо роки життя



29 липня 2018 р. у відділі літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася благодійна акція „Даруємо роки життя”.

    Працівники відділів абонементу та літератури з мистецтва  в рамках проекту „Естафета добра і любові" долучилися до проведення благодійної акції „Даруємо роки життя" (збір коштів для важкохворого Л. З. Бойка, який потребує дороговартісної операції на серці).

    Благодійну акцію відкрила головний бібліотекар відділу абонементу Олександра Мосорко та  представила присутнім книжкову виставку-пошану „Любов і милосердя - цінності вічні".

    Організатори заходу Юлія Бойко та Тетяна Чевалюк провели надзвичайно цікаві заходи, а саме:  доповідач Т. Чевалюк, лікар-терапевт, дієтолог  запропонувала слухачам актуальну  на сьогоднішній день тему „Правда і міфи дієтології: омолодження". Ю. Бойко, соціальний педагог, тренер, практичний психолог, арттерапевт  провела соціально-психологічний тренінг „Самопізнання - шлях до пізнання інших".

     В рамках акції звучала чудова музична композиція від Софійки Бойко, а також були виставлені картини для  благодійного продажу художниці Тетяни Подорожнюк.

    На завершення заходу відбулася презентація-продаж авторських смаколиків від Юлії Бойко. Зібрані кошти підуть на проведення дороговартісної операції хворого Л. З. Бойка.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка