Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Вітаємо з 60-річчям Галину Пагутяк!



З нагоди ювілею письменниці, у відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка відкрита книжкова виставка-вітання „Територія гуманізму Галини Пагутяк” із циклу „У колі друзів”.

  Галина Пагутяк одна з найяскравіших українських письменниць сучасності. Народилася 26 липня в с. Залокоть на Львівщині. Закінчила українську філологію Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка.  Працювала в школі, у Дрогобицькому краєзнавчому музеї, Львівській картинній галереї. Тепер працює у юридично-консультаційному центрі допомоги біженцям „Права людини не мають кордонів”. Член Національної спілки письменників України.
  Мандрівниця у минулу, майбутню та паралельну дійсності. Їй властиві фантастично-символічна манера письма, потяг до містики, постійне прагнення зазирнути  за межі людської свідомості.
  Галина Пагутяк – автор книг прози: „Діти”, „Господар”, „Потрапити в сад”, „Гірчичне зерно”, „Записки Білого Пташка”, „Зачаровані музиканти”, „Слуга з Добромиля”. А також автор багатьох есе та циклу поезій.
  Ці та інші видання представлені на книжковій виставці-вітання „Територія гуманізму Галини Пагутяк”, що діє у відділі абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка