Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навчання з публічних закупівель в бібліотеці



19-20 липня 2018 року у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка пройшли заняття з курсу «Публічні закупівлі в Україні» з ініціативи Київського Інституту електронних закупівель.

  У своєму виступі начальник управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської ОДА Ганчак Олег Васильович звернув увагу на зміни у сфері державних закупівель у зв’язку із низкою реформ в Україні.
  Головним нововведенням є те, що замовники проводять процедури закупівлі виключно в інформаційно-телекомунікаційній системі, доступ до якої здійснюється за допомогою мережі Інтернет (електронна система закупівель).
  Планування закупівель на рік наперед – циклічний процес, передує підготовці до проведення торгів, у тому числі складанню тендерної документації. Наприкінці цього циклічного процесу результати, моніторингу та перевірки виконання договорів складають основу для планування подальших закупівель, потрібно систематизувати досвід виконання попередніх договорів про закупівлі та враховувати його під час укладення наступних договорів. Ринкові умови, в тому числі ціни, продукція та постачальники, інколи дуже різко змінюються. Крім того, в певних категорій користувачів можуть виникати нові потреби через суто практичні причини.
  Для читачів книгозбірні Ганчак О. В. подарував «Збірник нормативно-правових актів та методичних матеріалів з питань здійснення публічних закупівель», виданий в 2018 році.
  Адміністратор ТОВ «Закупкі.пром.юа» Колчакова Катерина Володимирівна, особливу увагу звернула на моделювання та аналіз процесу здійснення публічних закупівель, зокрема на допорогові закупівлі (порядок проведення, тип процедури, звіти в електронній формі на ProZorro в особистому кабінеті).
Член Тендерного комітету ОУНБ ім. І. Франка Грицик Г. С. пройшла курс даного навчання.
  Працівники відділу економіко-виробничої літератури ОУНБ ім. Франка для учасників курсів представили тематичну виставку «Публічні закупівлі в Україні».

 

Світлини

Оновлено 18-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка