Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація нового випуску часопису «Перевал»



11 липня 2018р. в Городенківській центральній районній бібліотеці відбулася презентація чергового номеру Всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу «Перевал» (числа 1 і 2 за 2018 рік) за участю членів редакційної колегії часопису Людмили Бабій (директор Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка), Євгена Барана (голова Івано-Франківської обласної організації НСПУ), Василя Бабія (краєзнавець, письменник, заступник голови обласної організації НСПУ) та очільника журналу Ярослава Ткачівського.

Мова йшла  про матеріали, представлені в «Перевалі», а це - поезія, проза українських авторів, прикарпатських письменників, історико-пізнавальні праці про нашу славетну історію, її вірних синів і дочок, присвячені 100-річчю Української революції в Галичині, створення ЗУНР та Злуки ЗУНР і УНР.
З літературним ужинком гостей прийшли привітати: отець-декан Ігор Левицький, члени обласної організації НСПУ Володимир Гросевич, Богдан Дичук, Орися Яхневич, начальник відділу культури, національностей та релігій Городенківської РДА Галина Олінійчук, директор Городенкіської ЦРБ Марія Підлеснюк.
Настрою додавали пісні у виконанні вокального тріо «Мальви» с.Тишківці.

Після презентації письменники подарували свої книги для читачів районної книгозбірні та разом з директором обласної бібліотеки поклали живі квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку в с. Серафинцях Городенківського району.

Літературна зустріч пройшла в приємній, теплій, дружній атмосфері.

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка