Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

На побачення з бібліотекою



10 липня 2018 р працівники Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели ознайомчу екскурсію для студентів ІІ курсу кафедри туризму ІФІНГУ.

    У холі бібліотеки студентів зустріли Наталія Джус, завідувач відділу загального читального залу та Софія Багира, завідувач відділу економіко-виробничої літератури, які розповіли про історію та сьогодення книгозбірні, познайомили з новітніми можливостями головної книгозбірні: традиційними та інноваційними інформаційними послугами, електронними ресурсами, роботою Інтернет-центру, клубів за інтересами.
   Гості бібліотеки відвідали численні відділи бібліотеки, в яких провідні фахівці-бібліотекарі розповіли про специфіку роботи кожного відділу та його можливості. Студенти дізналися про особливості зберігання фондів, пошукову систему бібліотеки, її соціокультурну та проектну діяльність, довідалися багато цікавого про партнерів нашої книгозбірні, більшість з яких – видатні діячі науки, культури та мистецтва Івано-Франківщини, а також є постійними нашими читачами та гостями різноманітних заходів та акцій.
   Антоніна Нєвєнченко, доцент кафедри туризму ІФІНГУ подякувала дирекції та працівникам обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за цікаву та змістовну екскурсію.
    Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
    Тож, запрошуємо усіх бажаючих читачів бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію.
    Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просим!

 

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка