Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тематичний день інформації для студентів Аграрного коледжу



7 червня 2018 року до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка завітала група студентів І-го та ІІІ-го курсів Аграрного коледжу ЛНАУ разом з викладачем української мови та літератури Слівінською Іриною Петрівною.

   Майбутні фахівці навчаються за спеціальностями «правознавство» та «економіка». Працівники відділу економіко-виробничої літератури ознайомили студентів з інформаційними ресурсами і можливостями, які пропонує своїм користувачам головна книгозбірня області.
  Молоді люди дізналися про особливості кожного структурного підрозділу бібліотеки, репертуар послуг та перспективи для їхнього фахового зростання.
  Огляд наукової періодики та презентація фонду ділової книги, проведені працівниками відділу економіко-виробничої літератури, викликала неабиякий інтерес у студентів.
  Їх зацікавили розповіді про відомих політиків, бізнесменів, зокрема, Стіва Джобса, Дональда Трампа, Генрі Форда, Девіда Рокфеллера, з чого вони починали свій життєвий шлях, як досягли успіху і визнання.
  На завершення куратор групи Слівінська І. П. подякувала фахівцям ОУНБ ім. І. Франка за цікаву зустріч та висловила сподівання на подальшу співпрацю. Переважна більшість студентів записалися до бібліотеки, адже багато хто з них планує продовжити далі своє навчання.

  Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка