Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Іншомовні горизонти



26 квітня 2018 року до відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І Франка завітали студенти Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету зі спеціалізації: «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» (викладач Ремська Ю. С.)

   Молодих людей ознайомили з бібліотечними та інтернет-ресурсами, клубами розмовної мови, котрі стануть в нагоді та допоможуть удосконалити знання. В бібліотеці можна прочитати книги, подивитися фільми, послухати пісні, поговорити іноземними мовами як з нашими поліглотами, так і з носіями мови, котрі відвідують обласну книгозбірню. Не варто уникати нових знань і вмінь, а використовувати різноманітні  можливості.
  Гості та бібліотекарі намагалися розгадати основні секрети успішного вивчення та вдосконалення іноземних мов. Крім самого бажання знати іноземні мови, необхідно працювати: читати книги та дивитися фільми мовою оригіналу, вивчати фрази та слова, особливості вимови, вміти будувати  речення та ін.
Студенти із захопленням переглянули книжкову виставку іншомовних видань.
  Оскільки професійна діяльність студентів пов’язана з розробкою дизайн-проектів, озеленення територій різного призначення та вирощуванням різноманітних рослин, їхній увазі було продемонстровано кілька англомовних роликів з каналу YouTube про основні принципи ландшафтного дизайну.

 

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка