Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методичний день у бібліотеці



25 квітня 2018 р. у відділі літератури іноземними мовами обласної бібліотеки у рамках співпраці з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти відбувся Методичний день для вчителів німецької мови шкіл міста та області.

Перед учасниками заходу виступила кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії та методики навчання Островська Г. О. з лекцією на тему «Сучасний урок: методичний аспект. Сучасний урок з ІКТ».

Завідувач відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук представила присутнім фонди обласної книгозбірні на допомогу тим, хто викладає чи вивчає німецьку мову.

Також гості познайомились з презентацією «Причини вивчати німецьку» та з вибраними інтернет- ресурсами, які допоможуть захопити  учнів вивченням мови та зробити урок сучасним та цікавим.

Керівник  проекту "Мова. Культура. Німеччина"  Жирик Л. І.  представила учасникам заходу ресурси проекту: посібники з методики викладання німецької як іноземної, словники, книги з граматики, адаптовані книги, ігри німецькою мовою.

Вчителям також було представлено проект Goethe-Institut в Україні «Німецький дитячий університет Kinderuni Studienbuch» та сторінку Goethe-Institut в Україні з можливостями для вчителів німецької мови.

Висловлюємо щиру вдячність методисту німецької та французької мов Кондрат О. І. за сприяння та співпрацю.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка