Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Пізнати незнане



13 квітня 2018 року фахівці відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели екскурс у світ мистецтва для студентів другого курсу педагогічного факультету Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

    Фахівцями відділу літератури з мистецтва в рамках співпраці з вишами міста проводиться різний формат заходів. Цього разу до відділу завітали студенти педагогічного факультету Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Вони були ознайомлені з фондами та послугами відділу літератури з мистецтва. Проведений працівниками екскурс дав можливість ознайомитись з книжково-ілюстративною виставкою «Святим духом сяють храми Божі». Особливо молоде покоління зацікавилось книгами та альбомами: «Храми України», «Безцінні скарби нашого краю», «Українська дерев'яна архітектура», «Дерев'яні церкви Тисмениччини» тощо. Додала вражень експозиція робіт в техніці іконо-аплікація соломкою Ольги Мельник-Солудчик та її вихованців – студентів Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.
    Також присутні прослухали міні-лекцію викладача,  кандидата педагогічних наук Кузенко Олександри Йосипівни про значення та роль ікони в житті людини, про богослов’я ікон.  
    Зустріч пройшла у невимушеній атмосфері, пізнавальному діалозі. Студенти мали можливість дізнатись багато корисної інформації, отримати відповідь на ті запитання, які їх цікавили.
       Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка