Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Свято Книги та Духовності в Територіальному центрі соціального обслуговування м. Івано-Франківська



23 квітня – Всесвітній день книги та авторського права, який відзначається у всьому світі. Вшануванню книги як найсокровеннішої скарбниці слова працівники відділів абонементу та літератури з мистецтва ОУНБ ім. І. Франка присвячують літературно-мистецькі варіації в рамках проекту „Естафета добра і любові”.

     Сьогоднішня зустріч співпала в часі з величними Великодніми днями, тому лейтмотивом її стала тема духовності: на святковій виставці ми представили книги і роздруківки висловів та цитат з них, які зачіпають такі близькі кожному з нас поняття, як рідна земля, батьківська домівка, молитва, Бог, сім’я, родинне вогнище – найважливіші цінності в житті кожної людини.
    Запрошеними гостями цього дійства стали відома співачка Оксана Сливка та юні учасниці гуртка художнього читання „Скарбниця слова” Христинка Гаманюк і Тетянка Чобану, які заворожували проникливим декламуванням віршів Ліни Костенко, Оксани Кузів та ін. А щире виконання пісень прикарпатської улюблениці Оксани Сливки отримало бурхливі оплески та  слова вдячності від усіх присутніх, зокрема Богдани Ботюк, завідувачки відділу соціально-побутової адаптації, а також Зінаїди Зінько, виконавчого директора місцевого відділення Всеукраїнської благодійної організації „Турбота про літніх в Україні”, за сприяння якої відбуваються наші зустрічі у Територіальному центрі соціального обслуговування м. Івано-Франківська.
    На завершення завідувачка відділу абонементу Оксана Качорак зробила анонс, що продовженням святкування Всесвітнього дня книги і авторського права буде наша чергова зустріч, що відбудеться орієнтовно 25 квітня.

  Cвітлини

Оновлено 18-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка