Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тематична книжкова виставка «Тенденції та перспективи регулювання бухгалтерського обліку»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка для підвищення фахового рівня бухгалтера «Тенденції та перспективи регулювання бухгалтерського обліку».

На початку 90-х років XX ст. в Україні відбулися серйозні перетворення в економіко-правовому забезпеченні підприємницької діяльності, реформування власності та перехід до ринкової економіки. В цей час держава вперше самостійно здійснила формування цілісної національної системи бухгалтерського обліку. Програма реформування системи бухгалтерського обліку із застосуванням міжнародних стандартів виступила складовою частиною заходів, орієнтованих на ведення економічних відносин ринкового спрямування. Головним завданням трансформації національної системи бухгалтерського обліку було прискорення процесу її приведення відповідно до вимог ринкової економіки і міжнародних стандартів бухгалтерського обліку. На сьогоднішній день бухгалтерський облік набуває оперативності та аналітичності. Адже значну увагу бухгалтери приділяють обліку витрат на виробництво, оцінці виконання виробничих програм підприємств.

Саме про бухгалтерський баланс, його об'єкти та принципи, нові методи і перспективи регулювання бухгалтерського обліку ви можете дізнатись зі сторінок книжкових видань С. В. Івахненка «Інформаційні технології в організації бухгалтерського обліку та аудиту», Г. В. Блакита «Бухгалтерський облік», В. Я. Плаксієнко «Бухгалтерський облік у виробничих та агросервісних кооперативах» та інших. Цікавою і корисною стане інформація із журналів «Бухгалтерський облік і аудит», «Баланс», «Податки та бухгалтерський облік», «Бухгалтерія», які представлені на тематичній книжковій виставці у відділі економіко-виробничої літератури ОУНБ ім. І. Франка.        

 

Оновлено 22-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка