Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Український маркетинг: становлення та перспективи»



20 березня 2018 р. у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка «Український маркетинг: становлення та перспективи».

Маркетинг на сучасному етапі - це багатоаспектне поняття, яке розглядається як ринкова філософія бізнесу, що визначає стратегію і тактику функціонування підприємства в умовах конкуренції. Він базується на постійному та систематичному аналізі потреб ринку, який дозволяє підприємству розробити ефективні товарні та цінові стратегії, спрямовані на конкретні сегменти споживачів, що, в свою чергу, надає підприємству певних конкурентних переваг.

Питанням сучасного розвитку маркетингу присвячено чимало праць відомих вітчизняних та зарубіжних вчених, зокрема, Войчака А. В., Балабанової Л. В., Гаркавенко С. С., Старостіної А. О., Мескона М., Котлера Ф. та ін., які широко представлені на тематичній книжковій виставці.

Про ці та багато інших аспектів у сфері сучасного економічного становлення та розвитку маркетингу можна дізнатись зі сторінок періодичних видань «Маркетинг в Україні», «Актуальні питання економіки», «Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право», «Формування ринкових відносин в Україні».

Тож запрошуємо Вас до відділу економіко-виробничої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка переглянути тематичну книжкову виставку «Український маркетинг: становлення та перспективи».

 

Оновлено 18-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка