Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація прозової книжки Любові Загоровської «Коли були ми…»



15 березня 2018 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулась презентація роману Любові Загоровської «Коли були ми…», який вийшов у львівському «Видавництві Старого Лева».

   Заступник директора ОУНБ Галина Горбань представила присутнім Любов Загоровську – журналіста, поетесу, авторку збірки «Назустріч вітру», лауреата декількох всеукраїнських літературних премій та міської премії імені Івана Франка, яка починала свою трудову діяльність у стінах обласної бібліотеки.
    Модератор презентації Людмила Лінник розповіла про роман «Коли були ми…», який нагадає багатьом дорослим їхнє дитинство, а діти дізнаються, як росли і чим розважалися їхні однолітки у 80-90-х роках минулого століття, коли не було комп’ютерів, мобільних телефонів та гаджетів. Адже головні герої книжки – трійко невгамовних друзів, які постійно вплутуються у різні пригоди та втілюють найнебезпечніші плани.
    Любов Загоровська поділилася з учасниками презентації історією написання роману та прочитала уривки з книжки, які викликали щирі усмішки і надихнули на розповіді про власні смішні спогади з дитячих років.
    Гості вечора вітали авторку з новою сходинкою в її творчості та наголошували, що ця книжка для сімейного читання, яка об’єднає старше і молодше покоління та додасть тепла і взаєморозуміння у їхні стосунки.
    Літературна зустріч пройшла у затишній, родинній атмосфері, яку створило презентоване видання та її автор.
    Усі бажаючі мали змогу придбати книжку та отримати автограф письменниці.

   Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка