Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Моє диво калинове, кохана українська мово



22 лютого 2018 року на базі ДНЗ №29 “Кобзарик” м. Івано-Франківська в рамках співпраці відбулась творча зустріч педагогічного колективу та фахівців відділу літератури з мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка.

Директор ДНЗ № 29 "Кобзарик" Ірина Дорожівська завжди сприяє збагаченню членів колективу педагогічними знахідками, дає змогу молодим спеціалістам навчатися, підвищувати свій фаховий рівень.

Тому з нагоди Міжнародного дня рідної мови відбувся захід «Моє диво калинове, кохана українська мово» за участю працівників відділу літератури з мистецтва обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Галини Пристай, Марії Дем'янів та громадської діячки, композитора, поетеси Олесі Франко. Олеся - правнучка Онуфрія Яковича Франка, рідного брата Івана Яковича Франка.

Під час заходу вихователь-методист Іванна Астаніна продемонструвала мультимедійну презентацію на тему збереження рідної мови. Вихователь Ольга Койдик продекламувала власний вірш. Вихователі представили творчі роботи, підготовлені разом з дітьми, які згодом будуть презентовані на виставці-експозиції у літературно-мистецькій вітальні ОУНБ ім. І. Франка. Олеся Франко прочитала декілька власних віршів та подарувала присутнім разом зі своєю вихованкою музичний сувенір.

Фахівці бібліотеки підготували виступ про значимість мови для кожного та розгорнули книжкову виставку з фондів бібліотеки. Також для книжкової полиці садочка подарували фотоальбом Василя Пилип'юка «Земле Франкова, вклоняюсь тобі!» та виготовлену на майстер-класі в рамках проекту «Ідейні. Творчі. Ініціативні» іграшку з сіна, яку педагоги можуть використовувати як реквізит у роботі з дітьми.

Такий формат зустрічі був надзвичайно цікавий, змістовний та інформаційно-насичений для кожного з присутніх. Учасники заходу висловили свої побажання щодо розвитку формату співпраці на 2018 рік.

 

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка