Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навчально-тематичні тренінги для шкільних бібліотекарів



13 лютого 2018 р. в центрі електронних засобів інформації (ЦЕЗІ) обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка для працівників шкільних бібліотек Івано-Франківщини проведено навчально-тематичні тренінги на тему: «Електронні ресурси бібліотек, глобальна мережа Інтернет, соціальні мережі на допомогу бібліотечним працівникам та користувачам».

   Завідувач ЦЕЗІ Люба О.В. презентувала учасникам навчання електронні ресурси обласної бібліотеки, які представлені на сайті і є доступними усім віртуальним користувачам. Розповіла про основні вимоги щодо створення власних сайтів, блогів та інших електронних ресурсів. Зробила екскурс глобальною мережею Інтернет, демонструючи корисні джерела всесвітньої павутини, соціальні мережі, сучасні сервіси Інтернет, які відкривають нові можливості як для бібліотечних працівників, так і для користувачів.
     Кожна бібліотека, працівники якої націлені на задоволення інформаційних потреб своєї громади, неодмінно повинна пропонувати широкий спектр нових затребуваних послуг, в тому числі й електронних, повинна змінювати форми роботи на вимоги часу та користувачів.
     Бібліотека сьогодні – це інформаційний, консультативний, ресурсний центр, платформа для навчання, місце для спілкування, місце, де допоможуть кожному.
     А успішна бібліотечна установа сьогодні – це та, яка поряд з традиційними ресурсами використовує ресурси та сервіси  Інтернет, створює власний електронний продукт і запроваджує в практику своєї роботи новітні технології.  

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка