Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навчаємось в бібліотеці



18 січня в центрі електронних засобів інформації ОУНБ ім. І. Франка для працівників шкільних бібліотек області проведено тренінг на тему: «Електронні ресурси, ресурси Інтернет,– нові можливості для бібліотечних працівників та користувачів».

    Соціальні і економічні зміни, що відбуваються в суспільстві, знаходять своє відображення і в діяльності бібліотек як установ, що стоять на перехресті інформаційних потоків, що спонукає бібліотеки якісно змінювати свою діяльність.
    Сучасна бібліотека повинна на додаток до друкованих ресурсів надавати доступ читачам до електронних інформаційних ресурсів Інтернету, надавати електронні послуги і допомагати орієнтуватися в них. Тому перед бібліотекарями постає необхідність освоєння нових знань та вмінь, вивчення досвіду своїх колег, що і передбачають навчання з підвищення фахового рівня.
    Саме під час таких навчань завідуюча центру електронних засобів інформації Люба О.В. ознайомила учасників з власними та придбаними електронними ресурсами обласної книгозбірні, а також з корисними ресурсами Інтернет, які відкривають нові можливості як бібліотекарям, так і користувачам, і допомагають оперативно та в повній мірі задовольняти інформаційні запити відвідувачів.
    В часі реформи децентралізації зрозуміло одне, щоб залишатися не тільки потрібними, але й життєво необхідними для своїх користувачів, бібліотечні установи повинні знаходитися в процесі постійного розвитку, технічного удосконалення, запровадження нових форм роботи, шукати і знаходити своє місце в інформаційному просторі країни, області, району, міста чи села.

Світлини

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка