Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Чарівний світ іноземних мов



4 грудня 2017 року до відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І Франка завітали студенти спеціальності «Агрономія» та «Право» Івано-Франківського коледжу Львівського аграрного університету (викладач Загурська Г. В.)

       Візити до бібліотеки є надзвичайно корисними, їх неможливо переоцінити, адже вони забезпечують простий доступ до інформації.
       В рамках організованої екскурсії студентів-першокурсників  ознайомили з бібліотечними послугами та перевагами, представили ресурси для самостійного вивчення з метою удосконалити та підвищити рівень знань з володіння іноземними мовами. Надзвичайно корисними для самоосвіти є моменти спілкування в розмовних клубах – поруч з книжковими полицями, є можливість для зустрічі з друзями та однодумцями.
        Працівники відділу розповіли про кількість мов у світі (близько 7000), серед яких є і мови-ізоляти, і штучні, і мертві, і найпоширеніші в світі.
    За допомогою інтернет-ресурсів, зокрема сайту https://www.youtube.com/user/WikiTongues, який документує різні мови в світі, студенти мали змогу почути оригінальне звучання будь-якої мови. Аналітики вважають, що через століття кількість мов зменшиться вдвічі, тому цей ресурс є дуже актуальним і потрібним.
       На завершення зустрічі молоді люди мали змогу переглянути книги, котрі їх зацікавили, зокрема, фахову літературу англійською мовою та видання китайською, японською, угорською, мовами пушту, санскритом та ін.

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка