Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ІНТЕРЕС ДО НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ



30 листопада та 1 грудня 2017 р. на базі відділу літератури іноземними мовами ІФОУНБ ім. І. Франка відбувалися ознайомчі практичні заняття з англійської мови для студентів І курсу Івано-Франківського коледжу ЛНАУ.

Два дні поспільстуденти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Садово-паркове господарство» та «Харчові технології» мали чудову нагодузацікавитися роботою проектів «Вікно в Америку» і«Ґете-Інститут в Україні»,що діють у відділі літератури іноземними мовами.

Впродовж бібліотечних занятьзавідувач відділу Ольга Андріївна Войтичук та бібліотекар Любов Володимирівна Лапчук, якза допомогою мультимедійних засобів, так івласним прикладом, заохочували відвідувачів до творчої співпраці.Для ознайомлення з навчальними матеріалами із фондів обласної книгозбірні були використані інтерактивнітехнології та нетрадиційні форми і методи організації навчальної діяльності. У режимі перегляду аудіовізуальних матеріалів із різноманітних іншомовних сайтів фахівці бібліотечної справи неодноразово підводилипершокурсників до усвідомлення необхідності вивчення іноземних мов.Основноюнавчальною метою таких занять є формування навичок монологічного та діалогічного мовлення, постановка логічних питань відповідно до тієї чи іншої ситуації, перевірка здатності сприйняттяіншомовного мовлення на слух, розширення фахових знань студентів, розвиток їхньої уваги, пам’яті, комунікативної компетенції та мовленнєвих здібностей.

Хочемо висловити подяку за співпрацю викладачам англійської мови Тетяні Михайлівні Дяків і Марії Ігорівні Деркевич, які зуміли викликати інтерес до пізнавальної діяльності у своїх студентів та незмінно спонукають їх до тривалого навчання.

 

Посилання на фото.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка