Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Виставка-колаж за сторінками періодичних видань «Бути господарем на землі»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута виставка-колаж „Бути господарем на земліо.

«Земле, моя всеплодющая мати...» Чи замислювались ми над тим, що значить земля, наша матінка.? Що дарує вона нам усім, хто живе на ній? Чи вслуховувались ми в чарівне, світле слово, яким є «земля»? Це вона ростить мудрих, добрих, працьовитих, щедрих людей. З неї починається життя травички і дерева, хліба і людини.

Час іде, а земля залишається вічною, як і вічною є любов селянина до неї. Найчастіше наша годувальниця віддячує любов'ю людям, які працюють на ній, але взамін вимагає щоденної важкої праці. Для того, щоб бути справжніми господарями своєї землі, українці довгими століттями боролись за неї.

Саме про сучасну аграрну Україну з її потужним технічним потенціалом для якісного обробітку ґрунтів, про розвиток великих фермерських господарств та значний прогрес у галузі садівництва та виноградарства ви можете дізнатись, завітавши у відділ економіко-виробничої літератури на виставку-колаж «Бути господарем на землі».

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка