Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека – на виставці-презентації сучасної друкованої продукції „Сторінками української книги”



9-10 листопада 2017 р. обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка взяла участь у виставці-презентації сучасної друкованої продукції „Сторінками української книги”, що відбулася в рамках відзначення Дня української писемності і мови та Року Української Повстанської Армії на Прикарпатті.

  Свою книжкову продукцію у фортечній галереї „Бастіон” представляли книжкові видавництва і крамниці, вищі навчальні заклади та бібліотеки. Всі охочі мали змогу ознайомитися із різноманіттям та хорошою якістю україномовної друкованої продукції та переконатись у важливості та потрібності української книги, що сьогодні займає чільне місце на книжковому ринку України та користується великим попитом серед читачів.
  Під час заходу дирекція книгозбірні та працівники відділів краєзнавчої літератури і загального читального залу презентували учасникам дійства книжкову виставку, на якій були представлені найкращі книги з фондів бібліотеки, присвячені тематиці УПА: праці науковців, дослідників та письменників Прикарпаття, а також видання діаспорних, вітчизняних та місцевих видавництв.
  Виставку переглянули міністр культури України Євген Нищук, начальник управління культури, національностей та релігій Володимир Федорак, голова громадської ради при ОДА Віталій Перевізник, видавець Василь Іваночко, очільник обласної філармонії Василь Тимків, письменник Степан Пушик, голова Івано-франківської організації Національної спілки письменників України Євген Баран та багато інших зацікавлених відвідувачів заходу.

 

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка