Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Англійська для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи



7 листопада 2017 року відділ літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І Франка відвідали студенти Університету права ім. Короля Данила Галицького разом з викладачем англійської мови Іриною Пташник.

Навчання за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» в Університеті Короля Данила передбачає оволодіння студентами професійними знаннями з менеджменту, технології та організації готельного і ресторанного господарства, маркетингу, економіки, сучасних інформаційних технологій в готельно-ресторанній справі, ґрунтовне опанування іноземних мов.

Студенти ознайомились з підбіркою посібників з вивчення англійської у сфері готельно-ресторанного господарства, ведення малого бізнесу, юридичного забезпечення  підприємництва,   маркетингу.  Адже після завершення навчання випускники мають можливість обіймати посади менеджера чи директора ресторану або готелю,  директора малого підприємства, завідувача маркетингового відділу, керівника підрозділу готельного господарства, начальника виробництва. І на цих посадах дуже необхідно мати ґрунтовні знання з англійської мови.

Відвідувачі бібліотеки ознайомились також з електронним варіантом книги «Готельний бізнес: теорія та практика» за авторства М.П. Мальської та І. Г. Пандяк, з діалогами англійською мовою, що забезпечують обслуговування  клієнтів в готелі, ресторані, з міжнародною класифікацією готелів в різних країнах світу, безкоштовними сайтами з вивчення професійної англійської.

Надіємось, що студенти, які навчаються нині на першому курсі,  стануть активними читачами нашої бібліотеки, адже знання англійської підвищує рівень спеціаліста і його конкурентну спроможність на ринку праці.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка