Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

9 листопада – День української писемності та мови



Вітаємо всіх користувачів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка з Днем української писемності та мови. Це – день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літописця – послідовника творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.

   З цієї нагоди відділ абонементу пропонує читачам обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка долучитися до місячника-презентації українських видань, що вийшли друком впродовж останніх років.
   В українському суспільстві актуальним був і залишається інтерес до вітчизняної книги, до сучасного літературного процесу. Щороку видавництва України випускають у світ твори відомих та маловідомих авторів, перевидають книги письменників-класиків. Пріоритетом в діяльності нашої бібліотеки є популяризація україномовних друкованих видань, щоби література, яка твориться у наш з Вами час, не замикалася у вузькому колі літераторів, а сприяла духовному поступу нації. Адже справжнє художнє слово народжується з любові до людей, з любові до світу, з любові до батьківщини… І слово народжує любов…
   У рамках місячника-презентації у відділі абонементу розгорнута книжкова виставка „Книга.UA”, яка дає можливість переглянути, ознайомитися та прочитати ті українські видання, якими поповнилися фонди бібліотеки. Серед них – „Спогади” Дмитра Павличка в 3-х томах, нові романи: Юрія Щербака „Зброя судного дня”, Василя Шкляра „Троща”, Сергія Жадана „Інтернат”, Андрія Кокотюхи „Біла ніч” та багато інших не менш цікавих надходжень.
   Запрошуємо усіх завітати до абонементу ОУНБ ім. І. Франка, де діє книжкова виставка „Книга.UA”, присвячена Дню української писемності і мови.

    Світлини

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка