Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Зустріч зі світом книги в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка.



Доброю традицією в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка стали ознайомчі екскурсії для студентів навчальних закладів Прикарпаття. Ось і сьогодні, 6 листопада 2017 року, на зустріч зі світом книги завітали студенти Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету.

    У холі бібліотеки студентів, майбутніх юристів та документознавців, зустріла Наталія Джус, завідувач відділу загального читального залу, яка розповіла про історію та сьогодення книгозбірні, провела залами та разом з провідними фахівцями-бібліотекарями пояснила специфіку роботи кожного відділу та його можливості. Майбутні користувачі бібліотеки відвідали абонементи та читальні зали, дізналися про особливості зберігання фондів, пошукову систему бібліотеки, її соціокультурну та проектну діяльність.
    Після подорожі до світу книжок студенти отримали квитки читачів і зрозуміли, що їхнє майбутнє студентське життя буде міцно пов’язане з нашою бібліотекою.
  Тетяна Семенюк, бібліотекар та викладач Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету від імені студентів подякувала дирекції та  працівникам обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за цікаву та змістовну екскурсію та запевнила, що відвідування бібліотеки допоможе студентам планувати майбутнє навчання та культурне життя, застосовуючи широкі можливості нашої книгозбірні.

    Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка