Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

На зустріч з Ольгою Деркачовою



7 лютого в рамках проекту „Назустріч улюбленому письменнику”, одним із організаторів якого є обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка, відбулася зустріч з письменницею Ольгою Деркачовою.

  Зустріч з Ольгою Деркачовою, організована в ресторації „Світлиця Мулярова", є першою в рамках даного проекту.
  37 переможців анкетування, присвяченого біографії та творчості письменниці,  було запрошено провести вечір за філіжанкою кави у компанії літераторки. Загалом участь в анкетуванні, яке містило 10 запитань, взяло 657 осіб.
  Захід відбувся у формі діалогу, тож кожен з присутніх мав можливість поставити запитання письменниці, послухати її розповіді про особливості  створення книг, наприклад, звідки вона черпає ідеї для своїх творів, як обирає героїв та коли їй найкраще пишуться романи. Переможці анкетування отримали подарунок - книгу авторки „Крамниця щастя" з її автографом.
  На зустрічі присутнім були представлені три чудові світлини Ольги Деркачової, майстерно виконані членом обласного осередку Спілки фотохудожників України Миколою Калитчуком. Письменниця на фото постала перед своїми шанувальниками у студії, біля улюбленого місця в Івано-Франківську та в робочій атмосфері. Також були проанонсовані фото письменника Тараса Прохаська, з яким відбудеться наступна зустріч в рамках проекту. Чудовий музичний супровід вечора подарував гостям свята талановитий скрипаль Ярослав Бибик.

На святі були присутні організатори проекту - голова громадської організації „Поступовий гурт франківців" професор Сергій Адамович, книговидавці Василь Іваночко та Василь Карп'юк, директор книгозбірні Людмила Бабій, бібліотекар Христина Шовкопляс та інші відомі люди міста, що зацікавились цією важливою подією в літературному житті Івано-Франківська.

 

 

Оновлено 18-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка