Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Підсумки конкурсу «Я створюю книгу»



Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка провела нагородження переможців та учасників конкурсу «Я створюю книгу». Конкурс проводився з 15 березня до 30 квітня 2012 року у рамках спільного проекту обласної бібліотеки та Гете-Інституту в Україні.

 

За умовами конкурсу-акції учасники повинні були на основі макету виготовити книгу. Головною вимогою до конкурсної роботи був зв'язок книги з Німеччиною.
   Після завершення конкурсу журі розглянуло всі роботи та визначило переможців.
  Перше місце присуджено студенткам 4 курсу кафедри німецької філології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Олександрі Король та Наталії Петрині (викладач - доцент кафедри Турчин М.М.).
   2 місце - Оксана Угриновська, студентка 3 курсу кафедри німецької філології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.
   3 місце - колектив учнів Долинської спеціалізованої школи № 6: Тетяна Журавель, Марина Кочержат, Уляна Янківська, Галина Лавер під керівництвом вчителя Савчин Г.В.
   Ще 5 учасників були відзначені дипломами та пам'ятними призами, наданими Гете-Інститутом.
   Крім цього Гете-Інститут виділив кошти на частування учасників та гостей церемонії нагородження.
  Також з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у рамках заходу відбулося урочисте відкриття дитячого куточка, матеріали для облаштування якого були надані Гете-Інститутом в Україні. Тепер маленькі відвідувачі зможуть весело проводити час у бібліотеці, маючи змогу гратись, читати, малювати або майструвати в той час, як батьки працюватимуть з книгою.
   Бібліотека тісно співпрацює з спеціалізованими школами міста Івано-Франківська та області. Тому такий куточок стане підмогою в роботі з дітьми у літніх таборах та при проведенні різноманітних заходів.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка