Пошук
Архіви

Обласні курси підвищення кваліфікації

12-15 травня на базі центральної районної бібліотеки Городенківської ЦБС проходили обласні курси підвищення кваліфікації бібліотечних працівників району на тему «Організація і методика роботи сільських бібліотек, інноваційні процеси в обслуговуванні користувачів».

 

Участь у них взяли провідні фахівці обласних бібліотек: ОУНБ ім. І. Франка, обласної бібліотеки для юнацтва та обласної бібліотеки для дітей та спеціалісти інституту післядипломної освіти, які ділились своїм досвідом, інноваційними ідеями та думками щодо вдосконалення роботи бібліотечних закладів та підвищення фахової майстерності персоналу.

Працівниками ОУНБ ім. І. Франка були надані консультації: «Формування та використання бібліографічних та інформаційних ресурсів» (А.Г. Габер), «Використання інформаційних продуктів та послуг в обслуговуванні користувачів публічних бібліотек» (О. В. Люба), «Етнографічно-мистецькі видання: креативні підходи у просуванні читання» (Г. І. Пристай), «Збереження бібліотечного фонду: стан, проблеми, перспективи» (Л. І. Сабадиш), «Активізація використання » (Г. М. Колотило). Директор ОУНБ ім. І.Франка Л. В. Бабій висвітлила питання нормативно-правової бази діяльності бібліотек, участь їх у проектній роботі та основних напрямках взаємодії з місцевою громадою та владою.

 

Коментарі виключені.