Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

День наукової книги



28 вересня 2016 року фахівці відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної літератури ім. І. Франка провели День наукової книги для студентів вищих навчальних закладів нашого міста.

До нас завітали майбутні будівельники, архітектори, дизайнери університету права ім. Короля Данила Галицького разом із заступником проректора з виховної роботи, кандидатом філологічних наук Данилюк Інною Василівною.

Для першокурсників згаданого навчального закладу відбулось знайомство із головною книгозбірнею області та її структурними підрозділами, проведена цікава екскурсія та надана корисна інформація про роботу бібліотеки.

Фахівці відділу економіко-виробничої літератури представили підбірку наукових видань таких напрямків діяльності як проектування, архітектура, матеріалознавство та дизайн будівельних споруд, що зацікавила майбутніх спеціалістів будівельної галузі, а також підприємливих молодих людей.

Студенти зацікавилися фаховими науковими періодичними виданнями: „Будівництво України", „Будівництво і стандартизація" „Лучшие интерьеры", „Камины и отопление", „Идеи Вашего дома", „Ковальська майстерня" та ін.

Привернули увагу учасників Дня наукової книги і популярні ділові видання про відомих людей, які створили свій бізнес власною працею та наполегливістю, зокрема про Генрі Форда, Стіва Джобса та Девіда Трампа. 

Молоді люди мали змогу записатися до бібліотеки та вибрати собі книги, які необхідні їм для навчання та здобуття майбутньої професії.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка