Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Представники організації AIESEC в гостях ІРЦ „Вікно в Америку”



13 червня 2013 року Івано-Франківську ОУНБ ім. І.Франка, ІРЦ „Вікно в Америку” відвідала представник організації AIESEC в Україні Сіді Ванг (Китай). Вона навчається в Ірландському коледжі, і на даний час приїхала до м. Івано-Франківська з метою ознайомлення з Україною, українською системою освіти та культурою. Для учасників клубу розмовної англійської мови Сіді представила презентацію про Китай, його історію, культуру та традиції. Спілкування відбувалося англійською мовою.

   AIESEC - міжнародна молодіжна організація, яка допомагає розвивати професійні навички та особисті якості, отримувати новий досвід, приймаючи участь у міжнародних програмах та у організації проектів.

    AIESEC об'єднує активну молодь зі 113 країн світу. Учасники організації - це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають як змінювати світ на краще.

       АIESEC надає молодим людям можливість розвиватись як лідерам завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів:

досвід лідерства;

міжнародні програми AIESEC;

глобальне освітнє середовище.

     Цей комплексний досвід є можливий завдяки 4 основним програмам AIESEC:

         досвід роботи в команді;

         досвід управління командою;

         міжнародна програма обміну;

         міжнародна програма професійних стажувань.

      Щороку AIESEC надає можливість молоді (86 000 членів організації у всьому світі) реалізувати себе у лідерських позиціях, які пропонуються молоді у різноманітних напрямках, проектах; конференціях від локального до міжнародного рівня; програмах за кордоном у 113 країнах світу.

    AIESEC в Україні існує з 1994 року, об'єднує більш ніж 1000 студентів з 70 вищих навчальних закладів. Представництва організації працюють у 19 містах - Києві, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Одесі, Дніпропетровську, Бердянську, Донецьку, Маріуполі, Харкові, Севастополі, Сімферополі, Луганську, Ужгороді, Миколаєві, Чернівцях, Сумах, Запоріжжі, Кривому Розі.

 

 

 

 

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка