Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Дарунок з такої далекої, але такої близької Америки.



Фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка поповнилися понад 300 книгами англійською та українською мовами, подарованими Нестором Волянським, уродженцем України, який зараз проживає в Сан-Франциско, Каліфорнія.

      Це – книги для тих, хто вивчає англійську мову: словники, довідники з граматики та вимови, художні твори визначних письменників, таких як А. Крісті, Р. Чандлер, А. Конан-Дойль, А. Азімов, Е. Гарднер,   та інші.
   Також серед подарованих книг є альбоми живопису,  декоративно-прикладного мистецтва України, видані за кордоном.
     Нещодавно пан Нестор особисто завітав до бібліотеки, відвідавши засідання Клубу розмовної англійської мови, який діє в рамках проекту «Вікно в Америку». Оскільки 4 липня – День незалежності Америки, то темою зустрічі була незалежність у всіх її проявах: в житті країни, в особистому житті, фінансова незалежність, її позитивні та негативні моменти. Нестор Волянський розповів про певні критерії соціального, історичного та політичного життя американського суспільства, традиції святкування Дня незалежності в США, зокрема в його рідному штаті Каліфорнія.  Гості Клубу мали можливість поспілкуватися з паном Нестором і задати йому питання англійською мовою.

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка