Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Семінар – тренінг Посольства США в Україні



11-13 липня 2012 року в м. Ужгород на базі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Федора Потушняка відбувся семінар «Центри «Вікно в Америку»: використання нових технологій для розширення аудиторії за допомогою мобільних «пересувних вікон»», організований Посольством США в Україні та Асоціацією «Інформатіо-Консорціум».

 

   Учасником семінару від Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка була Жирик Л.І., заступник директора, керівник центру «Вікно в Америку».
   Доповідачами на семінарі-тренінгу були Дуглас Морроу, заступник аташе з питань культури Посольства США в Україні, Пег Волтер, аташе з питань культури Посольства США в Польщі, Валентина Пашкова, директор Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні, Наталка Ясько, асистент Центру, Олексій Васильєв, директор Асоціації «Інформатіо-Консорціум».
   На семінарі розглядалися такі питання:  відвідування користувачами центрів «Вікно в Америку», програми для студентів та молоді, освітнє консультування у центрах, практика використання колекції eLibraryUSA, використання електронних рідерів Kindle та iPads. Значну увагу було приділено питанню скайп-конференцій та вебчатів, а також ефективному та інтерактивному веб-сайту.
   Всі 29 центрів «Вікно в Америку» отримали в подарунок 4 електронні рідери Kindle, які розраховані на інтерактивне використання при проведенні різноманітних заходів в рамках проекту.

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка