Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ліна Костенко: любов’ю-пам’яттю причастя



Пропонуємо вашій увазі розповідь про книгу, яка надійшла до фондів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. Це комплект-диптих (книга разом із компакт-диском) „Ліна Костенко: любов’ю-пам’яттю причастя”. До нього увійшло спілкування журналіста Зиновія Суходуба з поетесою Ліною Костенко у переломні моменти української історії початку 21-го століття. Тут зафіксовані „великим планом” солідарність Ліни Костенко із протестуючими проти тоталітарного режиму студентами Києво-Могилянської академії, з голодуючими тележурналістами восени 2004… А ще – її роздуми про українську молодь, зворушливі спогади про друзів-побратимів, зокрема Василя Симоненка та Івана Миколайчука.

Вражає екскурс у родовід поетеси з пекучими спогадами про її дитинство, про війну, про найрідніших людей. Безцінними є роздуми про місію письменника, призначення людини, про Любов, про Життя і Смерть...

Компакт-диск вміщує голосові діалоги автора із пані Ліною, сформовані у літературно-поетичні композиції. Тут вміщено його відеоінтерв'ю про Ліну Костенко, а також художньо-автобіографічний есей у новелах та відеофільми.

Запрошуємо до бібліотеки всіх, хто бажає здійснити мандрівку, яка наблизить нас до світу Поетеси, до її серця - за допомогою нової книги:

 

     Суходуб З. Ліна Костенко. Любов'ю-Пам'яттю Причастя : діалоги з Поетесою / Зиновій Суходуб. - Львів : [Апріорі], 2016. - 147 с. : іл. + 1 електрон. опт. диск

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка