Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

„Революція Гідності – Майдан” Іван Микулинський



До вашої уваги – нова книга з відділу абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка „Революція Гідності – Майдан”. Написав її Іван Микулинський, артилерист, полковник у відставці, який свого часу очолював Чернівецьку обласну організацію Спілки офіцерів України.

У чотирьох розділах хронологічно описана боротьба Євромайдану за підписання Угоди про асоціацію, проти злочинної влади, січневі події та кривавий лютий 2014-го... В передмові автор зазначив, що героями книги стали не представники влади, лідери опозиційних партій, олігархи чи окремі постаті, а весь український народ. „І тут немає жодного значення, яку вони мали освіту, до яких партій належали, які мали матеріальні статки, розмовляли англійською, українською чи російською мовами". Головним, на думку автора, було те, наскільки щиро вони любили і люблять Україну.

Крім опису подій Революції Гідності у Києві, є ще й розповіді про події в інших областях України, адже автор працював у бібліотеках Чернівців, Львова, Вінниці, Івано-Франківська.

„Революція Гідності - Майдан" Івана Микулинського - це повноцінне дослідження, наша історія. Історія України, що триває... Запрошуємо прочитати її, завітавши до відділу абонементу обласної бібліотеки.

 

Микулинський І. Революція Гідності - Майдан  / Іван Микулинський. - Чернівці : Друк Арт, 2017. - 798 с. : фот.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка