Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Запрошуємо на виставку-рейтинг «Найкраща професія – бухгалтер»



У відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнута тематична книжкова виставка «Найкраща професія – бухгалтер».

В Україні День Бухгалтера святкується 16 липня. Дату свята було обрано в зв'язку з тим, що 16 липня 1999 року було прийнято Закон України № 996-XIV «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні».

Існують професії, які мають дуже велике значення для ефективної діяльності організацій, але про важливість яких знають не всі. До таких професій і належить професія бухгалтера.

Вона - одна з найбільш потрібних та популярних на ринку праці, адже кожне підприємство чи організація користуються послугами таких фахівців. Бухгалтер не тільки технічно здійснює облік, а й веде велику роботу з планування, контролю, бере активну участь у підготовці альтернативних варіантів прийняття управлінських рішень.

Сучасний бухгалтер - це кваліфікований спеціаліст в галузі статистики, фінансів, економіки, планування, аналізу господарської діяльності. Якщо спробувати уявити збірний образ сучасного бухгалтера, то ось що ми отримаємо:

бухгалтер на 29% складається з високого професіоналізму, на 23% - терпіння, на 20% - відповідальності, на 15% - уваги, та на 13% - охайності.

Все це є правильним, адже без таких якостей не можна займатися такою кропіткою працею. Працювати з цифрами та любити їх дано не кожному, тут потрібні точність, терпіння, вправність, а нерідко і особистий час, щоб вчасно здати звіт, щоб все зійшлося до копієчки.

Звичайно, необхідно додати чесність, рішучість, наполегливість, ініціативність, а також широкий кругозір, доброзичливість, тактовність і справедливість. Ну і, звичайно ж, посмішку.

Вітаємо із професійним святом усіх бухгалтерів, бухгалтерів-читачів, колег нашої бібліотеки.

Нехай Вас не покидає творче натхнення, робота приносить радість, гідною буде зарплата.

Тож запрошуємо Вас до відділу економіко-виробничої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка переглянути виставку присвячену цій дивовижній професії - бухгалтер.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка